Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за кола от мобилето ? ? ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за кола от мобилето ? ? ?

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...506&f1=details
    Я погледнете това и си кажете мнението !
    Някой да се е разхождал до там да й е хвърлял око ?
    Ако на някой от тук подвизаващите се алфисти му е на път и му се занимава да я погледне, ще съм много благодарен. А ако стане работа с покупка ще почерпя. От доста време търся кола, но имам чувсвото, че в БГ се внасят само напудрени кошници. Тая ми се струва добре като цена,а и 2-та ключа са добър знак. Ако има и сервизна книжка нещата ще са прекалено хубави за да са истина !
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

дизелат е готин само да случиш
    VW PASSAT 2.0,ASTRA F 1,7D,ALFA 156 2.0TS,C124 16V,GRAND CHEROKE 2.5TD,E124 2.0,W210 2.0,АР 159 1.9 JТDМ

Comment

Като се има в предвид колко паднаха цените на модела,трябва да е наистина в много добро състояние колата,за да е на тая цена! На тая цена можеш да си намериш в "перфектно" състояние 2.4 мотор 00г.! Джанти няма,радио точката "не става за съвременно ползване".Когато е мит двигателя ,целта е била една: скриване на някой теч(в 90% от случаите е така). 128 000 км - е как става така ,че всички коли идват на толкова километри
      Диагностиката,ще покаже за евентуални дефекти .....но не съм сигурен дали ще покаже реалните километри! Много е важно да се прегледа окачването,че не е от най евтините....!
      Преди около месец на горубляне гледах 2.4 ЖТД сребриста - 9800 беше цената и я продаде собственика за 9000..........! На външен вид перфектна,двигателя беше мит,както обикновено,по салона никви забележки .......... диагностиката била "отрицателна" т.е. без проблеми окачването също ........Просто попаднах в момента на пазарлъка !Колата беше 2000г. Та и цената е важна в твоя случай! Няма Л.ДЖ. малкия двигател ,годинка по стара ..... може и да има някоя друга дребна забележка ...... Аз лично бих я взел на около 8500-8600 - ТАВАН!!! На мен лично не ми допада като вариянт! Извинявай за негативното мнение ,но това е моето виждане! Успех и дано уцелиш "ТВОЯТА"
      Alfa156 Against All

Comment

Но е с тасове, а не с джанти, което означава, че ще се изръсиш допълнително за тях. Просто Алфа без джанти не изглежда като Алфа с джанти (то май за всяка кола е така). Долната снимка е на една Алфа 2.0 16V в Пловдив, нистина изглежда добре, но на авто салона е с 600 лв по-скъпа.
        Успех с покупката.
        Само да добавя, че мойта 2.4 я взех с пазарлък за 8000, верно е 98, но моторът имаше само една гарнитура на капака на клапаните за смяна и всичко заспа.
        Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Според мен цената е малко висока.
          За тези пари колата трябва да има много по атрактивен вид както отвътре,така и отвън.
          Преди месец когато си търсихме кола,бяхме на крачка да вземем 156 2001,новото JTD 115 коня,със спорт пак на алфа,16" джанти,кожа навсякъде вътре,вграден телефон,~150k,малко мърлява беше отвън,но двг работеше перфектно и салона беше мед...
          за 8500
          Та затова ми се струва малко дебела цената....
          '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Загледай се в преливника на охладителната течност. От вътрешната страна има кафяви налепи. Това означава, че най-вероятно антифриза не е сменян редовно, т.е. собственик - мърляч.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

1.Джанти се копуват, не е проблем.
              2.Музика по-добре да няма и без това ще трябва да я продавам за да я направя както на мен ми допада.
              3.Цената не е чак толкова висока, а съм сигурен че не е окончателна. 4.Километрите 98% съм сигурен че не са реални.

Просто въпросът е да е в добро техническо състояние, със здрава ходова част и без забележки по външния вид и боята.
              А забелязали ли сте че цените на 156 в Италия, примерно в аутоскаут, са като тия в Бг, даже и по-скъпи. Читавите коли почват от 4000 евро нагоре.
              Някой колега ако живее близко до въпросната автокъща да отиде да хвърли един поглед. Много ще съм му благодарен. Сам бих го направил, но живея на 400 км от там (Русе).

Comment

Не познавам нито продавача, нито купувача.
                Ако колата си е видимо добре - не виждам защо трябва да ти свалят цената с 1000 лева??? Аз лично не бих - щом има на пазара по-евтини сам си избираш ...........
                Това, че някой се е разделил с колата си на по-ниска цена нищо не означава, когато една кола е добре поддържана това се отразява на и на цената й.
                Тука примери във форума има колкото искаш, купуваме на сметка и следващите 2-3 месеца започва голямото дооправяне и плащане.
                В края на краищата това е кола на 8 години и няма как да е супер перфектна от техническа гледна точка и едновременно с това да е с най-ниската цена !!!
                "Казанчето имало налепи - значи мърляч"
                без коментар
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

не се притеснявайте за колицата.. купих я оказа се че един познат я продава, та минах доста по тънко от това на таблото иначе реалните километри са около 180-190к, на техническия преглед откриха само лек луфт в кормилната рейка ( ), бе изобщо много запазена изглежда, предишния собственик в италия е бил 38ми набор, прайте сметка
                  Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Е ми Хаде честито
                    С кеф да си я караш хиляди безаварийни
                    и после пак АЛФА да си купиш
                    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Голям съм карък, аз. То колицата ми изглеждаше доста запазена, но докато стигна до София минава доста време и все така става. Със здраве да си я караш. И да и сложиш само едни джантички (оригиналните най-добре).

Comment

Първоначално публикувано от ^Pamuka^
                        Голям съм карък, аз. То колицата ми изглеждаше доста запазена, но докато стигна до София минава доста време и все така става. Със здраве да си я караш. И да и сложиш само едни джантички (оригиналните най-добре).
                        Колега,имам една хубавица за теб,погледни я в раздел (продавам)
                        ALFA 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от ^Pamuka^
                          не се ядосвай, просто се оказа на един познат, чакахме да излязат номерата и да я проверим в сервиза и тогава да я зема, затова не се похвалих още като видях темата ти иначе поглеждай мобилето, относително рядко се появяват 1.9 дизели но се намират. Успех!
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Working...
                          X